Actimaris® is een product wat huidproblemen op verschillende manieren aanpakt. Het heeft een ontsmettende werking op schimmels, bacteriën en virussen en zorgt dankzij de extra hoeveelheid zuurstof voor een verbeterde weerstand van de huid. Actimaris®producten hebben een diep reinigende werking waardoor het soms in eerste instantie slechter kan lijken. Uiterlijk na twee tot drie weken wordt meestal een verbetering gezien die dan ook aanhoudt.

Psoriasis is ook een probleem wat van binnen komt. Omdat het lichaam de huid als een uitscheidingsorgaan gebruikt voor afvalstoffen kan huiduitslag optreden. Ook is het mogelijk dat een vorm van allergie meespeelt, bijvoorbeeld melkallergie. Omdat vaak niet naar de oorzaak gekeken wordt zijn veel behandelingen niet zo effectief. Indien gebruik van de Actimaris producten niet het gewenste effect heeft binnen 6 weken is het aan te raden naar een oorzaak te zoeken. In het boek “Het CelHerstelConcept®” wordt hier ook op ingegaan. Een combinatie van de Actimaris® producten en een verbetering van de darmwerking en het immuunsysteem heeft nog meer kans van slagen.

Advies Gezonde Shop:

Er wordt geadviseerd om bij grotere oppervlaktes de Actimaris®wondspoelvloeistof te gebruiken. Bij kleinere of meer ontstoken plekken kan de huid worden schoongemaakt met Actimaris® Forte. U bevochtigt een watje of tissue met de vloeistof en wrijft de plekken voorzichtig schoon.

U kunt de producten meerdere malen per dag gebruiken.